Hopp til innhold
| Värdefull information

Elrullstol för barn

Äntligen har en barnmodell av den populära elrullstolen Eloflex kommit. Eloflex K är en innovativ hopfällbar elrullstol för barn och ungdomar. Den har varit efterfrågad under en lång tid, och nu är den här!

Ida ser på Sofia. Ida smiler til lillesøsteren, mens Sofia ser mot kameraet. Ida sitter i en eloflex rullestol. De står akkurat innenfor inngangsdøra til skolen.

Med denna elrullstol kan barn och ungdomar färdas både inomhus och utomhus. Den är liten och lätt och har samma eleganta design som de andra modellerna från Eloflex. Den är lätt att manövrera, vilket gör att även de små barnen (från 7 år) kan navigera runt. Genom trånga skoldörrar, smala butiker, över trösklar och små hinder på skolgården. Det går lekande lätt med Eloflex K.

Hopfällbar

Den fälls enkelt ihop på bara några sekunder. När den är hopfälld blir den ganska liten, vilket gör att du enkelt kan ta med den i bilens bagageutrymme. Dessutom tar den lite plats när den inte används.

Ida stråler og smiler mens hun holder begge armene ut til siden. Hun sitter i en Eloflex elektrisk rullestol. Skolesekken har hun festet på baksiden av rullestolen.

För inomhus- och utomhusbruk

Eloflex kan användas både inomhus och utomhus. De stora bakhjulen gör det enkelt att ta sig över små hinder, både inomhus och utomhus. Den har en liten svängradie och hög precision, vilket gör den lättmanövrerad för de flesta.

En kvinna har precis fällt ihop sin Eloflex elrullstol och lagt den i bagageutrymmet på bilen

Enkel att ta med i bil, taxi och flyg

Eloflex tar lite plats i bilen och är utmärkt att ha med sig till skolan, på besök hos vänner, på semester och skolresor.

Genom att ha med sig ett flygcertifikat kan den också tas med på flyg. Den perfekta semesterrullstolen!

Varför välja Eloflex elrullstol för barn och ungdomar?

Eloflex K ger barn och ungdomar friheten att delta i det som händer omkring dem. Den gör det enklare att delta i vardagliga aktiviteter. Aktiviteter som skolresor, shopping, restaurangbesök, söndagsutflykter och att besöka vänner och familj.

Eftersom rullstolen är liten, lätt och enkelt kan fällas ihop behöver du inte en specialbil för att ta med den. Detta gör det också lättare för andra att ta med den i sin egen bil. Barnet och ungdomen kan enklare följa med andra hem från skolan, på shopping eller ut på tur.

Eloflex elrullstol är tillverkad av moderna material och teknik. Det har lagts noggrant arbete på ergonomi och användarvänlighet. Stolen är utformad för att växa med barnet. Den kan enkelt justeras i höjd och bredd för att anpassas efter barnets behov. Rullstolen är anpassningsbar, vilket är fördelaktigt för växande barn. De två inkluderade batterierna ger en körsträcka på 30 km (vilket motsvarar cirka 5 timmars körning). Ramen, batteriet och motorn är baserade på avancerad teknik.

Vill du prova Eloflex K eller har du frågor om den?

Hopfällbara elrullstolar

Eloflex-serien består av flera små, lätta och hopfällbara elrullstolar. De är alla enkla att ta med sig i bilen, på tåget och till och med på flygplan. Om du vill läsa mer om dessa hopfällbara elektriska rullstolar, kan du läsa inlägget om hopfällbara elrullstolar.

Ida og Sofia på skolen. De sitter ved pultene sine. Sofia smiler til Ida og Ida ser på kameraet. Ida sitter i en Eloflex elektrisk rullestol. Bak de står en lav bokhylle med skolebøker og på veggene henger det tegninger.