Hopp til innhold
CareBidets-JHC4000+duschtoalett i ett badrum Synnøve kjører Eloflex elektrisk rullestol ut fra leiligheten sin. Hun har veska i fanget, og mobilen i hånde. Hun er pent kledd i beige, med en fargerik topp under jakka. Solbrillene er på, hun ser fremover og smiler.
Bano Life logo payoff

Med specialanpassade hjälpmedel vill vi göra en skillnad i vardagen för barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnivåer.

Välkommen till Bano Life – ditt nya företag inom hjälpmedelsbranschen!

Vi är stolta över vår nystartade resa som började i januari 2023, när vi skapades genom fusionen mellan hjälpmedelsföretagen Bardum och Hjälpmedelsexperten. Som ett resultat av denna sammanslagning har vi nu en stark grund av expertis och erfarenhet inom hjälpmedelsbranschen i Norge. Vi är glada att meddela att vi i sommar 2023 har utvidgat våra tjänster till Sverige (tidigare har Hjälpmedelsexperten också varit etablerad i Sverige). Vår närvaro i Sverige innebär att ännu fler kan dra nytta av våra kvalitetsprodukter och innovativa lösningar för ett förbättrat liv.

Bano Life har ambitiösa mål att förvandla och förbättra livet för dem som behöver hjälpmedel. Vårt innovativa tillvägagångssätt och passion för att skapa nyskapande lösningar gör oss till en pålitlig partner. Vi drivs av önskan att göra en positiv skillnad i samhället, och vi arbetar hårt för att erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna som ger ökad livskvalitet och självständighet.

Med fokus på kvalitet, användarvänlighet och anpassning till individuella behov, vill vi bli din föredragna leverantör av hjälpmedel.

To venninner sitter på utekafe. Sola skinner, de ser på hverandre smiler og ler. Berit sitter i en rullestol. Bak dem ligger det en bar.

Tillsammans strävar vi efter att göra en skillnad!

Vi vill tillsammans göra en skillnad och ge personer med nedsatt funktionsnivå möjlighet att vara aktiva och självständiga. Det handlar om att leva hela livet! Inkludering och värdighet i vardagen är vår vision, och vi vill vara där det finns behov av oss – synliga och närvarande.

I vårt sortiment hittar du hjälpmedel för daglig aktivitet. Våra produkter är noggrant utvalda med fokus på kvalitet, design och leveranskapacitet från våra leverantörer. Hos oss möter du kunniga professionella med god kunskap om våra produkter och deras användningsområden.

Bano Life arbetar för att främja goda arbets- och miljöförhållanden i våra leverantörskedjor. Vi strävar efter att göra detta genom nära samarbete med våra leverantörer och samarbetspartners. För att tydliggöra våra förväntningar på våra leverantörer har Bano Life utarbetat riktlinjer för etisk handel. Riktlinjerna omfattar grundläggande krav på mänskliga rättigheter, arbetsrätt och miljö.

Välkommen till oss!