Hopp til innhold
| Värdefull information

J. Honoré Care byter namn till Bano Life

Med iver och stolthet delar vi denna spännande nyhet. J. Honore Care ApS blev en del av det växande norska koncernen Bano Group år 2022. Denna integration har stärkt vår position och öppnat nya möjligheter att förbättra våra produkter, tjänster och engagemang inom hjälpmedelsbranschen. Det är nu dags för företaget att ta nästa steg på denna resa och samtidigt anta namnet Bano Life.

Vi är ett växande företag och är nu etablerade i Norge, Sverige och Danmark under samma namn, Bano Life. Det är viktigt att understryka att trots namnbytet förblir grunden i företaget intakt på medarbetarsidan. Teamet i Danmark kommer fortsätta att vara engagerat i att ge professionell och kompetent rådgivning till alla kunder och samarbetspartners.

Jag är glad över att nu ha Mads och teamet i Danmark som en del av Bano Life-familjen. Med deras engagemang stärker vi Bano Lifes närvaro på en mycket viktig marknad och ser fram emot att arbeta ännu närmare med våra kunder.

Christer Engh Johansen – VD för Bano Life
Mads Honore

«Under våren kommer vi att kunna presentera ett antal spännande produkter utan direkt koppling till badrum, vilka Honoré Care under många år har varit kända och respekterade för. Därför är det naturligt att vi just nu har beslutat att anta namnet Bano Life, vilket markerar början på att bli ett företag som också kommer att vara relevant för våra kunder inom andra områden än bara toalett- och badrumsalternativ.»

– Mads Honoré Jacobsen, Landschef, Bano Life

Om Bano Group

Bano Group är ett internationellt företag specialiserat på att utveckla, producera och leverera hjälpmedel och lösningar designade för att förbättra livskvaliteten för personer med nedsatt rörlighet. Företaget driver flera varumärken, inklusive Bano, Bano Life och Probad, som var och en fokuserar på olika aspekter av hälsovård, badrumsinredning och hemvård. Med över 20 års erfarenhet har Bano Group etablerat sig som en ledande leverantör inom branschen, med uppdraget att främja självständighet och värdighet för användare genom innovativ design och kvalitetsprodukter.

Har du frågor eller vill veta mer, är det bara att kontakta oss!